Întrebări frecvente

Da. Fiecare ediție POAW oferă conținut exclusiv, motiv pentru care este important să te asiguri că ai achiziționat bilet pentru a avea acces la materiale.
Da.
Aceeași adresă de e-mail poate fi folosită pentru crearea unui singur cont pe POAW. Fiecare cont, respectiv fiecare adresă de e-mail, poate achiziționa cursul o singură dată.
Informațiile vor fi trimise pe mail doar persoanelor care au achizionat acest pachet.
Pentru a vă înscrie în maraton accesați butonul “Înregistrează-te acum” de pe site. Completați câmpurile obligatorii, efectuați plata, după care primiți un mail de confirmare cu datele dvs de logare. Veti avea acces la materialele video după încheierea perioadei de înscrieri.
După încheierea perioadei de înscrieri, conform programului menționat pe site, materialele vor fi urcate pe platformă, în secțiunea “Maraton”, accesibilă doar persoanelor înregistrate.
Perioada de înscrieri este una limitată. Veți avea la dispoziție câteva săptămâni, pentru a vă înregistra pe site. Recomandarea noastră, este să vă grăbiți, pentru a vă asigura că reușiți în timp.
Nu. Materialele vor fi disponibile pe site, pentru persoanele înregistrate, timp de 100 de zile de la data publicării acestora.
Premiile din Portrait of A Woman, se împart prin extragere aleatorie, după username-ul participantelor din Instagram. După încheierea maratonului, toate câștigătoarele vor fi menționate în secțiunea “Blog” și contactate la adresa de e-mail cu care s-au înregistrat pe site, pentru a intra în posesia premiilor.
Nu. Premiile pot fi câștigate de oricine, indiferent de localitate. Inclusiv pentru premiile care prevăd deplasări, la achiziționarea biletelor de zbor, se va ține cont de țara în care locuiește câștigătorul.
Contactează-ne aici